Moderni keramiikka

Keramiikka-astiat modernilla otteella

Teen moderneja astioita pääosin mustalla savella ja valkoisella lasitteella, mutta käytän myös muita korkeanpolton savia. Astioihin jätän ryppyjä ja rouheutta, eikä ikinä mikään astia ole identtinen. Teen reunoista tarkoituksella epätasaisia. Tykkään siitä, että jokainen astia on uniikki, niin kuin jokainen meistä.

Käytän astioiden koristeluissa myös eri tekniikoita, leimasimia, raaputusta, vahaa, joka palaa uunissa pois. Koristelen myös moderneja astioita kivikautisin koristein. On ihanaa tuoda historiaa moderniin maailmaan tälläkin tavalla. Kivikautiset menetelmät, käsinrakentaminen ja koristelut toimivat edelleen tänäkin päivänä. Onneksi ne voi siististi polttaa nykyään uunissa. Kuopassa poltan vain koristeruukkuja. Tykkäänkin tehdä erilaisia asioita ja kokeilla eri tapoja ja tekniikoita. Keramiikan maailma on mahtava, täynnä mahdollisuuksia.

Moderneja astioitani jälleenmyy Ruosteinen Kuu Kellokosken Ruukissa. Matelaituri myy valmistamiani Karita Tykän suunnittelemia matekuppeja. Ravintola Saltissa ja Fryysarinranta-ravintolassa voit syödä ja juoda minun astioistani. Myös Helsingissä on tekemiäni pizzalautasia esim. Casa Maressa ja Juttutuvassa. Viikinkiastioista pääset syömään Viikinkikeskus Rosalassa ja kampakeraamisista astioista Kivikautiskeskus Kierikissä. Nämä ovat myös loistavia matkailukohteita.

Olen suunnitellut ja toteuttanut myös Korpiklaanille omat kupit, joita voi ostaa heidän verkkokaupastaan

keramiikka-astioita
Pitsilaattoja

Keramiikkatyöt
tilauksesta

Otan tilauksia vastaa niin yksityisiltä kuin ravintoloiltakin. Voi tilata joko yhden astian tai kokonaisen astiaston. Astiat ovat elintarvikekäyttöön sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja laittaa uuniin ja mikroon.

Teen myös erikoisempiakin tilaustöitä, esim. uniikkeja käsienpesualtaita, seinälaattoja jne. Vain mielikuvitus on rajana. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä.